Opis forum
Żeby wykupywać najlepsze itemy z forum potrzeba sporych nakładów finansowych!! Nikt się nie spodziewał że w ostatnim czasie będzie sporo takich itemów Wypowiadajcie się w temacie mnie to tam rybka... Jak gra się aktywnie to 15 czy 20k nie robi różnicy ale wy to wiecie bo przecież aktywnie gracie
hm 20 k to chyba czas najwyzszy , patrzac na toz e w tym miesiacu pojawiliy sie 3 syoper itemy ktore trafily do naszego zk
w tym smoking ukulele ( za ktore mial o krocie wieksze propozycje niz to za ile go odkupilismy a gdyby to kto inny dropnal ?? )
leg dsk zlosliwa obrecz hmm nei stac nas ale wujek euroo dolozy
w skladkach odlicze sume ktora dobieje tak wiec jestem za 20 k ( choc nie bylem nigdy za zwiekszeniem skladek ) ale to co nas teraz spotkalo sytuacje wymienione wyzej ( dsk przyjaciel klanu tez )
spowodowalo zmiane mojego zdania
a ja nie glosuje
nie ma tutaj dal mnie opcji
ja z lucka klanowego nie korzystam wcale(kase kładę na lucka spółkowego, wiec po co mam perki wywalać)
od jakiegoś czasu wlacze o to żeby rozdzielić składki na dwie grupy
itemy z luckiem i pozostałe(szaman itp) na które bym płacił bez gadania
i tak pewnie nie będzie ten głos nic znaczył, ale chociaż swoje żale wyleje ;p
Podsumowując :
NIE dla składek w takiej opcji
zaznaczyłem 15k ale jak bedzie 20 też płakał niebęde
teraz wywaliłem sie z pyrków prawie 300k władowałem w postać ale to jeszcze mało
\ zaraz nazbieram chyba że będą mi bazyle wyskakiwać jak dziś poraz kolejny chyba juz 7 bazyl:(
Użytkownik
dopasuje sie do reszty, i jeszcze dobrze sprzedac itemy ktore juz zbywaja,